Blog Bericht

Nieuws van DJ School Doetinchem
13 april 2016
Nederlandse DJ Kampioenschappen

Nederlandse DJ Kampioenschappen (NDJK)

||
0 Comment
|

Nederlandse DJ Kampioenschappen (NDJK)

Van 02 september 2016 t/m 14 januari 2017 worden de (Open) Nederlandse DJ Kampioenschappen (NDJK) 2016 op diverse locaties georganiseerd. Bij de NDJK gaat het niet om populariteit maar zijn het serieuze wedstrijden waar gelet wordt op de kwaliteit. Daarnaast is dit evenement uniek omdat er in maar liefst 3 verschillende DJ categorieën gestreden wordt om de felbegeerde titel “Beste DJ van Nederland 2016”

Deelnemers

Iedere DJ kan meedoen mits deze voldoet aan de deelnemersvoorwaarden en het wedstrijdreglement. Belangrijk is wel dat de deelnemer woonachtig is in Nederland, of uit Nederland komt. Alle soorten DJ’s kunnen meedoen: (semi)professionele maar ook amateur DJ’s. Je kunt kiezen uit diverse categorieën. Dit is afhankelijk van de gekozen muziekstijlen, presentatie en leeftijd.

Datums

Er zijn, per categorie, 4 voorrondes + 2 halve finales en 1 finale op diverse locaties (totaal 21 dagdelen). Alle informatie omtrent de exacte datums en locaties kun je, vanaf 15 april 2016, vinden op de officiële website www.ndjk.nl .

Nederlandse DJ Kampioenschappen

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

DJ Cursussen

DJ Basis Cursus

DJ Basis Cursus

DJ Basis Cursus