Blog Bericht

Nieuws van DJ School Doetinchem
21 augustus 2018
Swim to fight cancer Doetinchem

Swim to Fight Cancer Doetinchem met DJ School Doetinchem

||
0 Comment
|

Swim to Fight Cancer Doetinchem

Na de zeer succesvolle aftrap vorig jaar van Swim to Fight Cancer Doetinchem, waarbij bijna 52.000 euro is samengebracht, gaat er dit jaar zeker gezwommen worden. Er wordt gezwommen in de Oude IJssel en als dat niet mogelijk is, in Braamt.

Wanneer en hoe ver?


Op zondag 9 September 2018. Deelnemers zwemmen een tocht van 1000 of 2000 meter en voor de kinderen is er ook nog een Kids Swim van 500 meter. Zwemmers van alle leeftijden komen hiermee in actie om samen de strijd tegen kanker aan te gaan.

DJ School Doetinchem

Rondom het parcours zijn er allerlei optredens. Zo komt Lisanne Spaander haar indrukwekkende verhaal vertellen en ook zingt ze over haar gevecht tegen kanker. Ook zullen er dweilorkestjes langs het parcours lopen. Motiverend voor de deelnemers en leuk voor het publiek. Er zullen foodtrucks zijn voor een hapje en een drankje en ook aan de kleintjes zal worden gedacht. DJ School Doetinchem is aanwezig met een aantal dj-leerlingen die voor de muzikale ondersteuning zorgen.

Deze leerlingen volgen bij de DJ School Doetinchem dj lessen op maat en krijgen regelmatig de mogelijkheid om hun kunsten te vertonen bij diverse regionale events. Let’s dance!

Voor meer informatie lees verder>>>>

Swim to fight cancer

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

DJ Cursussen

DJ Basis Cursus

DJ Basis Cursus

DJ Basis Cursus